Bajai Szent Rókus Kórház

Kérjük, a tapasztalatai alapján, értékelje Ön is a kórházat a jobboldalon található értékelőlapon. Ha részletesebben is megosztaná velünk és a többi érdeklődővel a véleményét az intézményről, akkor írja meg kommentben a poszt végén, akár névtelenül is. Ha nem szeretné másokkal közvetlenül megosztani a tapasztalatait, akkor küldje el e-mailben a tasz@tasz.hu címre. Köszönjük!

Általános gyakorlat (pl. a nap 24 órájában gyerekkel lehet-e a szülő)

Beteg gyerek esetében igen, a szülést követően pedig ingyenes mamaszállón biztosított az elhelyezés.

Van-e ellentmondás a belső szabályozók (szmsz, házirend) és a törvényi előírás között?

Betegtájékoztató: III. 1.: Látogatás: (utalás a Etv-re)
III.3.: Beteg melletti tartózkodás: A kiskorú betegnek (14 év alatti beteg) jogy van arra, hogy szülője, törvényes kétviselője által megjelölt személy mellette tartózkodjon. Anya joga, hogy újszülött gyermekével egy helyiségben helyezzék el, feltéve ha ezt mindkettőjük egészségügyi állapota megengedi.
Házirend és betegtájékoztató: Begelátogatás rendje: Eltéres a látogatási időtől kiskorú betegek esetén, erre vonatkozó keresetet az osztályvezető főorvosnak kell jelezni
Házirend Gyermekosztály:
2. oldal: Látogatási idő: 15-17 óra
Látogatási időn túl csak szülők maradhatnak a beteg gyermeknél. 12 éven aluli gyermek nem látogathat! A kórteremben egyszerre csak 1 látogato lehet, kivételesen 2. A vizit idején a szülő a kórtermet hagyja el. Szükség esetén a gyermek vizsgálatánál a szülő jelen lehet, de az esetmegbeszélésen már nem.
utolsó oldal: 2009. 08. 01.-től a 14 éven aluli gyermek szülője, közeli hozzátartozója, törvényes képviselője téritésmentesen igénybe veheti a “Mama Szállót” (=pihenési, étkezési, tisztálkodási hely). Kérjük a Szülőket, hogy a kórtermeket a gyermekek éjszakai nyugalmának biztosítása végett reggel 7.00 elött és este 20.00 utan hagyják el.

Konfliktust okoz-e a kapcsolattartási jog biztosítása és a házirend betartatása? Pl. előzetes feltételhez kötik-e a kapcsolattartást?

Nem korlátozzák a látogatást, de csak a társalgóban biztosított.

Ösztönzik a szülőt, hogy gyermeke mellett maradjon? Hogyan?

Igen, a szülést követő elsőp ún. Aranyórában.

A szülés utáni eltávozás korlátozott-e, és ha igen, miért?

N/A

Átlagos tartózkodási idő szüléseket követően:

3-5 nap

Hogyan vehetnek részt az apák a szülés során vagy a beteg gyerek gondozásában?

A vajúdás és szülés alatt is bent tartózkodhatnak, egyszer használatos védőruhát kell viselniük.

Kell-e fizetni valamiért?

Zsilipruháért.

Milyen előremutató szabályozás van a kórházban?

N/A

Bababarát kórház címet elnyerte-e?

Nem.

Egyéb, fontos információk, feltöltött anyagok:

Belső szabályzat:

Letölthető innen.

A kórház válasza az adatigénylésre:

Letölthető innen.6 hozzászólás a(z) “Bajai Szent Rókus Kórház” bejegyzéshez

 1. Bobby szerint:

  I love these artselci. How many words can a wordsmith smith?

 2. I lvoe her writing on blog, too, and am about to order this with some kid books – I am excited to read it, because she is truly awesome, both as a writer and as a woman doing things according to what she feels, not what she is told.

 3. elasticemail.com szerint:

  Καλά , μας δουλεύεις προφανώς. Και οι αρχαίοι Αθηναίοι είχαν την δράχμα. Μήπως να την επαναφέρουμε; Πως το ξέχασαν ο Κοντομηνάς με τον Καζάκη!!!!

  • Johnetta szerint:

   November 5, 2012 at 9:03 am[18] I haven’t seen very many reports on how hard the North Shore of LI got hit by the surge. I expect it was pretty bad, but not Staten Isintd/Maanoloklng/AC bad, so not too much press?

 4. I really don’t spend much on Christmas. Usually cards for my family, and if I buy a toy for toys for tots or something. We are all older now and I have a small family, so it’s the one time of year that I have an “advantage” over most people.

 5. En oikein tiedä, mitä tuo suoraan ja rohkeasti kirjoittaminen tarkoittaa. Tykkään lähinnä rakennella, esim. legoilla lasten kanssa.Siksi varmaan tämä blogikin on Torvi, ei mikään totuuden –

Minden vélemény számít!