Vadaskert Gyermekpszichiátriai Kórház és Szakambulancia – Budapest

Kérjük, a tapasztalatai alapján, értékelje Ön is a kórházat a jobboldalon található értékelőlapon. Ha részletesebben is megosztaná velünk és a többi érdeklődővel a véleményét az intézményről, akkor írja meg kommentben a poszt végén, akár névtelenül is. Ha nem szeretné másokkal közvetlenül megosztani a tapasztalatait, akkor küldje el e-mailben a tasz@tasz.hu címre. Köszönjük!

Ajánlott kórház

Általános gyakorlat (pl. a nap 24 órájában gyerekkel lehet-e a szülő)

Párhuzamosan 3-4 szülő éjjel-nappali elhelyezését és ellátását tudják megoldani, így a folyamatos jelenlétet igénylő és kérő családok előjegyzése ezen kapacitás figyelembevételével történik.

Van-e ellentmondás a belső szabályozók (szmsz, házirend) és a törvényi előírás között?

N/A

Konfliktust okoz-e a kapcsolattartási jog biztosítása és a házirend betartatása? Pl. előzetes feltételhez kötik-e a kapcsolattartást?

Nem korlátozzák a jogszabály rendelkezéseit, de ajánlott a látogatási rend figyelembevétele. Kiskorú együtt lehet a szülővel, csoportfoglalkozáskor kint kell hogy várjon a szülő. Párhuzamosan 3-4 szülő éjjel-nappali elhelyezését és ellátását tudják megoldani, így a folyamatos jelenlétet igénylő és kérő családok előjegyzése ezen kapacitás figyelembevételével történik

Ösztönzik a szülőt, hogy gyermeke mellett maradjon? Hogyan?

N/A

A szülés utáni eltávozás korlátozott-e, és ha igen, miért?

N/A

Átlagos tartózkodási idő szüléseket követően:

N/A

Hogyan vehetnek részt az apák a szülés során vagy a beteg gyerek gondozásában?

N/A

Kell-e fizetni valamiért?

A szeparált, kétágyas családi szobák igénybevétele 3000,- Ft, ez a szállást és a szülők napi 4 étkezését fedezi (a gyerekek étkezését ebben az esetben is a kórházi felvétel OEP finanszírozása biztosítja).

Milyen előremutató szabályozás van a kórházban?

N/A

Bababarát kórház címet elnyerte-e?

Nem.

Egyéb, fontos információk, feltöltött anyagok:

Belső szabályzat:

N/A

A kórház válasza az adatigénylésre:

N/AMinden vélemény számít!