Hol?

A pszichoszomatikus részleg és az égéssebészeti osztály kivételével maradhat szülő. Ha van hely felveszik az osztályra (iskoláskorúnál fiatalabb gyermek esetén). Van anyaszálló a tartós ápolás alatt állók szüleinek.

11 Értékelések a következőhöz: Magyar Református Egyház Bethesda Gyermekkórháza

varanyi.eszter77

1 Értékelés

Nagyon hálásak vagyunk az itt dolgozóknak

5/ 5

A nővérek nagyon segítőkészek, kedvesek! (Volt, amikor már a nővérek vitték kicsit a fiamat, mert nem bírt már annyit feküdni, kézről-kézre járt:)), az orvosok 90%-a partnerként kezeli a szülőt, a gyermeknek is elmagyarázzák, mi fog velük történni. A sebészeten töltöttünk tavaly 1,5 hetet, illetve most is megyünk… Amikor nem volt ügyelet, 1,5 éves fiam mellett aludhattam összecsukható ágyon, amiért nagyon hálás voltam. Le a kalappal az összes asszisztens, ápoló, nővér, orvos előtt!

Milyen ez a vélemény?

szalai.k.zsuzsanna76

1 Értékelés

Köszönjük

5/ 5

Asztma miatt feküdt a kisfiam a belgyógyászaton. Nagyon kedvesek, segítőkészek voltak a nővérek és az orvosok is. Korrekt módon tájékoztattak mindenről, a vizsgálatok, vérvételek alatt én is vele lehettem. Éjszaka is maradhattam Vele (matracon)! Enni csak a gyerek kapott. Voltak játékok, illetve önkéntes segítők, akik “szórakoztatták” a gyerekeket. Így könnyebben eltelt az a pár nap!

Milyen ez a vélemény?

kotorka77

1 Értékelés

nagyon meg voltunk elégedve

5/ 5

Többször is megfordultunk már a Bethesdában: sérvműtéten, coxitissel, hipertóniával, kisebb-nagyobb sérülésekkel. Minden alkalommal elégedett voltam az ellátással. A személyzet kedves, a kórház szép.

Milyen ez a vélemény?

eszterlanc22

1 Értékelés

Nem tekintik partnernek a szülőket, csak kihasználják őket

2/ 5

Nagyon szívesen ápolom a gyerekem, de úgy, hogy hokedlin aludjak, ételt nem kapok, nem bírom ezt a kemény munkát sokáig. Az anyaszállás csak látszatmegoldás, kruppos gyerek mellől nem megyek másik épüledbe – akkor akár haza is mehetnék.

Milyen ez a vélemény?

berlikcsilla7474

1 Értékelés

Nagyon megvoltam elégedve!

5/ 5

Mi súlyos krupp és bronchitis miatt kerültünk az ITO -ra ahol jól reagált a gyógyszerekre így másnap át került a 3.-as bel.-re ahol nagyon kedvesek voltak az ápolók és az orvosok is!le a kalappal előttük!(nekem az 1 negatívum hogy az intenzíven sajnos ott kellett hagynom a Kisfiam,mert nem tartózkodhat bennt szülő 7 óra után.. ettől független kedvesek voltak ők is és telefonon lehetett érdeklődni hogy hogy van a Kisfiam)Részletes tájékoztatást kaptam a kezelésekről bármi kérdésem volt készséggel válaszoltak!!!

Milyen ez a vélemény?

fonoannamari14

1 Értékelés

Koszonunk mindent.

5/ 5

Le a kalappal az osszes dolgozo elott legyen az ugyeletes orvos vagy osztalyos nover. Kedvesek, segitokeszek es mindent megtesznek a gyerekekert. Tobbszor jartunk itt sajnos de mindig ezzel a velemennyel tavoztunk.

Milyen ez a vélemény?

simsue10

1 Értékelés

Mindig segítenek, ha baj van

5/ 5

Sajnos sokszor voltunk már a kórházban, különböző betegségekkel. Minden osztályon mindenki nagyon kedves, segítőkész, pedig iszonyúan túlterheltek. A szobák időnként zsúfoltak, de igyekeznek megoldani, hogy minden bent maradó szülő kapjon egy kempingágyat, hogy tudjon pihenni. Az egyetlen dolog, amit negatívumként említhetek, hogy ugyan mindig megkérdezik, hogy tart-e valamilyen diétát a gyerek, de többször nem vette ezt figyelembe a konyha. A kórház jó állapotú, a tisztasága elfogadható, a kertben még pici játszótér is van.

Milyen ez a vélemény?

meghivo2067

1 Értékelés

köszönjük!!

5/ 5

Már többször voltunk kénytelenek bent feküdni a Bethesda kórházba. Hol gyomor, hol mandula, hol más bajok miatt. A nővérek mindig nagyon kedvesek és figyelmesek voltak. Lehetőségem volt a gyermek mellett lennem. Az orvosokban meg tudtam bízni, és mindig mindenről tájékoztattak. Nagy öröm volt a “bohóc doktorok” megjelenése is, így még a legfájdalmasabb helyzetben is meg tudtak minket nevettetni. Köszönjük és kérjük a Jóisten áldását az itt dolgozókra!

Milyen ez a vélemény?

pasztor.eszter45

2 Értékelés

nem volt ágy anyának

3/ 5

krupp miatt voltunk 2 éjszakát a gyerekosztályon, tél végi nagyüzemben. maradhattam a 1.5 éves anyjaként, de csak széken. 4 gyerekes teremben 4 gyerek és 3 anyuka csövezett. voltak anyás szobák, talán 2 a folyosón. a zsúfoltság a személyzetet is zavarta, ingerültek voltak, hogy nem lehet odaférni a betegekhez. kaját csak a folyosón túl szerezhetsz, de a gyereket ott kell hagyni addig. nehéz napok,

Milyen ez a vélemény?

vabank095

1 Értékelés

Elégedettség

5/ 5

A kórház gyermekneurológisi osztályán jártunk. Abszolút kellemes meglepetés volt, minden rendelkezésre állt, barátságosak és segítőkészek voltak.

Milyen ez a vélemény?

gyerekkelvagyok

63 Értékelés

megfelelő

3/ 5

megfelelő

Milyen ez a vélemény?

Mondd el a véleményed

Az értékelésed ehhez a kórházhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Feltöltés

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Mutasd a látogatási időket
 • Hétfő16:00 - 18:30
 • Kedd16:00 - 18:30
 • Szerda16:00 - 18:30
 • Csütörtök16:00 - 18:30
 • Péntek16:00 - 18:30
 • Szombat16:00 - 18:30
 • Vasárnap16:00 - 18:30

További Információk

 • További telefonszámok:Aneszteziológiai és intenzívterápiás osztály:
  +36-1-422-2881
  Égéssérült Gyermekeket Gyógyító Országos Központ:
  +36-1-422-2884
  Fül-orr-gégészeti Osztály:
  +36-1-422-2868
  Gyermekrehabilitációs és Krónikus osztály:
  +36-1-422-2893
  Gyermeksebészet:
  +36-1-422-2802
  II. Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztály:
  +36-1-422-2831
  III. Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztály:
  +36-1-422-2822
  Neurológiai Osztály:
  +36-1-422-2873
  Sürgősségi Betegellátó Osztály:
  +36-1-422-2837
Mutasd mindet