Hol?

Van külön játszóház (itt van foglalkoztató is) és játszótér (kültéri és beltéri egyaránt). KIsérő bent maradhat. A klinikán van 18 gyermek-szülő közös szoba van, ezeknek a szobáknak a többsége fürdőszobával is rendelkezik.Van egy anyaszállás is 10 ággyal, továbbá 5 lakás a klinika közvetlen szomszédságában, ahol az egész család elhelyezhető azoknak a vidéki betegeknek akik nem tudnak naponta vidékről bejárni a kezelésekre.
Jelenleg zajlik egy felújítás, 9 két ágyas (gyermek szülővel) elkülönítő szoba is kialakításra kerül, melyekhez fürdő szoba is tartozni fog.

3 Értékelések a következőhöz: SE ÁOK II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika

orban.donat99

1 Értékelés

Az apa nem szülő(?!)

1/ 5

Nagyon szomorú, hogy a sebészeti osztályon az apa nem maradhat bent éjszakára, aminek folyamatosan hangot is adnak. Természetesen jogaimnál fogva illetve mivel a törvény is egyértelműen kimondja, hogy “11. § (4) A kiskorú betegnek joga van arra, hogy szülője, törvényes képviselője, illetőleg az általa vagy törvényes képviselője által megjelölt személy mellette tartózkodjon.”, bent maradtam.

Milyen ez a vélemény?

you28

1 Értékelés

Meg voltam elégedve

5/ 5

Tavasszal a 1,5 éves kisfiam került be, húgyúti fertőzéssel. Az illetékes osztályon nem volt hely, így a nefrológián kaptunk egy egész kórtermet, mivel az osztályon a többi gyerkőc épp lázas beteg volt és nem akarták, hogy a fiam elkapja. Én felnőtt ágyat kaptam mellette éjszakára, térítésmentesen (étkezés nekem nem járt). Játékok bent is voltak és az udvaron is jó kis játszótér van. Kedves, segítőkész orvosokkal, nővérekkel találkoztunk a 4 nap alatt, mindenről tájékoztattak.

Milyen ez a vélemény?

gyerekkelvagyok

63 Értékelés

gyerekbarát kórház

5/ 5

kiváló

Milyen ez a vélemény?

Mondd el a véleményed

Az értékelésed ehhez a kórházhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Feltöltés

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Mutasd a látogatási időket
  • HétfőEgész nap látogatható
  • KeddEgész nap látogatható
  • SzerdaEgész nap látogatható
  • CsütörtökEgész nap látogatható
  • PéntekEgész nap látogatható
  • SzombatEgész nap látogatható
  • VasárnapEgész nap látogatható

További Információk

    Mutasd mindet