Hol?

Belgyógyászati Gyermekosztályon 3 ágyas anyaszoba, Onko-Haematológián szülő-gyerek együttápolási szoba saját fürdővel, Rehabilitációs osztályon a szülő gyermekkel egy szobában kap ágyat, díjmentesen.

4 Értékelések a következőhöz: Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ – Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermek Egészségügyi Központ

kvinszikeee45

1 Értékelés

Elszomorító

2/ 5

November közepén 3 napot bent töltöttünk a belgyógyászaton a 14 hónapos kislányommal, pneumonia gyanúja miatt. Vasárnap délután 5től este fél 12-ig tartott a kivizsgálási és felvételi tortúra, EGYETLEN orvossal az ambulancián és az osztályon. Étlen szomjan, kimerülve, lázasan várakoztunk a folyosón, ahol ránk szóltak, h ne sírjon a gyerek, mert mások nem tudnak aludni. Nagy nehezen este fél 12kor az osztályon megkapta a kislányom a branült és az antibiotikumot, eddig vártunk ugyanis arra, hogy egy orvos megszúrja. De ő először megvizsgált mindenkit az ambulancián. A szobában 30 fok, a fűtésen nem lehetett állítani, ugyanis nem volt meg az ehhez szükséges tekerőgomb. 50 éves rácsos ágyak, anyukák meg a gyerek mellett széken aludhatnak, mert részünkre nem biztosítanak ágyat a bent tartózkodás alatt. Siralmas. Borzasztó. Csak remélni tudom, hogy nem lesz szükség kórházi kezelésre a jövőben.

Milyen ez a vélemény?

halmzsu58

1 Értékelés

Meg vagyok elégedve

4/ 5

Mi a pulmonológián voltunk bent kisfiam 1-3 éves kora (2015-2017.) között 7 alkalommal, mindig több napra. Nagyon jó a tájékoztatás, a nővérek is kedvesek, végig (éjjel is és a vizsgálatok alatt is) a gyerekemmel maradhattam, kérdezhettem nyugodtan. Egyetlen hiányosság akad, a szülő részére nincs külön ágy biztosítva, így az éjszakák eléggé kényelmetlenek.

Milyen ez a vélemény?

bozsimama00813

1 Értékelés

Teljesen meg voltunk/vagyunk elégedve.

5/ 5

100%-ban meg voltunk/vagyunk elégedve mindennel. Az orvosok, nővérek korrektül tájékoztattak engem és a Fiamat is mindenről. Barátságosak, a fáradtság soha nem látszott rajtuk. Minden alkalommal bent maradtam a gyermekemmel. A haemato-onkológia osztályon egy szobában voltunk, ott kétágyasak a kórtermek. Amikor az intenzív osztályon volt a Fiam, az anyaszálláson kaptam helyet, ami szintén kétágyas szobát jelentett. Háromszori étkezéssel vettek fel, amiért nem kellett fizetnem. A betegekkel, hozzátartozókkal való törődést, felvilágosítást, az ellátást csillagos 5-re értékelem.

Milyen ez a vélemény?

gyerekkelvagyok

63 Értékelés

gyerekbarát kórház

5/ 5

kiváló

Milyen ez a vélemény?

Mondd el a véleményed

Az értékelésed ehhez a kórházhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Feltöltés

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Mutasd a látogatási időket
 • HétfőEgész nap látogatható
 • KeddEgész nap látogatható
 • SzerdaEgész nap látogatható
 • CsütörtökEgész nap látogatható
 • PéntekEgész nap látogatható
 • SzombatEgész nap látogatható
 • VasárnapEgész nap látogatható

További Információk

 • További telefonszámok:Központi telefonszám: +36 62 545 332
  Gyermeksebészeti osztály: +36 62 545340
  Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai osztály:
  +36 62 342045
Mutasd mindet