Hol?
vip
2-3 ágyas szobában 9000 Ft/éj, egyedüli igénybevétel esetén 14 400 Ft/ éj, a 4. éjszakától kedvezményeket adnak

A Pszichiátriai Rehabilitációs Osztályon nem, de a Gyermekgyógyászati Rehabilitációs Osztályon maradhat a kisérő, fekvőhelyet biztosítanak ingyen.

5 Értékelések a következőhöz: Szent János Kórház – Budai Gyermekkórház

kisdiofa201828

1 Értékelés

sokkos állapotba kerültünk

1/ 5

Nemrég voltam 6 éves kislányommal a gyermekpszichiátriai osztályon.Mindenféle friss leletet vittünk, rajzokat, szakvéleményeket.Arra számítottunk, hogy lesz egy vizsgálat, amelyen felveszik az anamnézist, elmondhatjuk, hogy miért jöttünk, és a végén kapunk egy ambuláns lapot legalább.Súlyosan csalódtunk.A főosztályvezető asszony nem köszönt, be sem mutatkozott és úgy viselkedett, mintha betolakodók (időpontra jöttünk) és ellenségek lennénk (nem ismert minket).Gorombán vezényelni kezdett a kislányomnak, akinek bugyira vetkőzve, reszketve az ordenáré stílustól és hangerőtől, teljesítenie kellett a parancsait, amik csak úgy záporoztak.Kb. 15 feladatot (ide tegye a kezét, lábát, ide nézzen oda nézzen) megcsinált katonás fegyelemben, mélységesen döbbenten néztem.Aztán véletlenül a bal kezére azt mondta hogy jobb, ekkor az őrmester megörült, és egy vényre kézírással ráírta, hogy SNI 3x aláhúzva.Ezzel a 3 perces vizsgálatnak vége is volt.Nem fogadtam el, de rámförmedt, hogy NEM ÉRDEKLI, nem az ő baja, MI KÖZE HOZZÁ, nincs pszichés problémája a gyerekemnek, forduljunk a FPSZ-hez.Mondtam, hogy ők küldtek ide minket, és éppen arról szerettem volna szakvéleményt kérni, hogy nincs pszichés problémánk.Ordítani kezdett velünk- kislányom ijdetében keservesen sírni kezdett – mire kidobtam összegyűrve a vényt és eljöttünk.Kiérve még sokáig reszkettünk, sírógörcsöt kaptam.Mélységesen semmibe vett minket, megalázta és leminősítette a gyerekemet miközben teljesen tájékozatlan volt, bizalommal fordultunk felé, és egy nap szabadságot vettem ki a 3 perces “vizsgálat” miatt.Kislányom retteg minden vizsgálattól azóta, és óva intek minden szülőt attól, hogy a Budai Gyerekklinika gyermekpszichiátriai osztályán legyen dolga valaha is.

Milyen ez a vélemény?

lilith72

4 Értékelés

kitűnő

5/ 5

A legkitűnőbb orvosokkal és gyógytornászokkal, terapeutákkal találkoztunk.Gyerekem 6 hetes korában került felvételre.Megoldható volt a nyugodt körülmények közti szoptatás.Mindenki tapintatos és kedves, jól szervezett a működés.Kitűnően felszerelt tornaterem és fejlesztő eszközök voltak.A rendkívül megerőltető és fájdalmas gyógytornát énekléssel és mondókákkal és kedvességgel sikerül enyhíteni.Örök hála és köszönet az egész stábnak.

Milyen ez a vélemény?

doraczegledi99

2 Értékelés

gyógytorna

5/ 5

Gyógytornára jártunk ide. Minden gyógytornász nagyon profi és kedves volt.

Milyen ez a vélemény?

ildi.gereb56

1 Értékelés

Szörnyű állapot

2/ 5

A János kórházban uralkodó állapotokat azt hiszem, senkinek nem kell bemutatni. Hát ez a gyermekosztályon sincs másképp. A mosdóban beázott menyezet, földre hulló vakolat fogadott a rettenetes amónia szag mellett. A kislányom csak hosszasabb rábeszélés után volt hajlandó pisilni. Kézfertőtlenítő a bent töltött 2 napból 1-en nem is volt. Engem meglepett, h evőeszközt sem adnak. Poharat is vinnünk kellett volna. Mint kísérő, kaptam én is egész napos menüt, az ebéd szinte ehetetlen volt. A szállító doboz ragadt a kosztól. Az orvosokkal elégedettek voltunk. A nappalos nővér viszont fölényeskedett folyamatosan, bicskanyitogató stílusban.

Milyen ez a vélemény?

gyerekkelvagyok

63 Értékelés

gyerekbarát kórház

5/ 5

kiváló

Milyen ez a vélemény?

Mondd el a véleményed

Az értékelésed ehhez a kórházhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Feltöltés

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Mutasd a látogatási időket
 • HétfőEgész nap látogatható
 • KeddEgész nap látogatható
 • SzerdaEgész nap látogatható
 • CsütörtökEgész nap látogatható
 • Péntek09:00 - 17:00
 • SzombatEgész nap látogatható
 • VasárnapEgész nap látogatható

További Információk

 • További telefonszámok:Gyermekgyógyászati Rehabilitációs Osztály:
  +36 1 345-0600 / 3134, 3128
  Gyermek és Ifjúságpszichiátriai Rehabilitációs Osztály:
  +36 1 345-0601
Mutasd mindet