Hol?
gyerekprogram
Piros Orr- és a Mosolygó Kórház Alapítvány műsor, K&H Gyógyvarázs meseolvasók
vip
6000 Ft/éj

A Koraszülött Intezív osztályon nem, de a Gyermekgyógyászati Osztályon maradhat a kisérő, fekvőhelyet biztosítanak ingyen. A Gyermeksebészeti Osztályon nem minden kórterembe fér el külön fekvőhely a kisérőnek, ott széken tartózkodhat, illetve igénybe veheti a VIP szobát külön térítésért.

10 Értékelések a következőhöz: Szent János Kórház

szerpentin95

1 Értékelés

Köszönünk mindent!

5/ 5

Kislányommal a fül orr gégészetet jártuk meg, mind az ambuláns kezelést és mind a befekvő részt. Bárkivel találkoztunk rengeteg kedvességet, emberséget kaptunk. Szülőként engem felnőttként, egyenrangú partnerként kezeltek, a gyerekhez meg olyan kedvességgel fordultak, amit az elmúlt 6 év alatt nem nagyon tapasztaltam gyermekegészségügyben. Persze az egészségügyi finanszírozási problémák itt is megmutatkoznak de ahogy én tapasztaltam az itt dolgozóknak szenvedélyük a hivatásuk és saját plusz energiáikkal próbálnak a meglévő lehetőségekből a legtöbbet kihozni. Bent létünk nem volt túl hosszú egy nap a műtét, másnap mivel minden rendben volt, távozhattunk. A műtét napján mind két szülő bent maradhatott, de éjszakára már csak az egyik, gyerkőccel egy ágyban. Étkezést biztosítottak a szülőnek is figyelembe véve az esetleges allergiákat is. Az evőeszközt vinni kellett csak úgy mint poharat, wc papírt. Egész tartózkodásunk alatt mindenki a gyermekem érdekeit igényeit tartotta szem előtt, pedig ez csak egy rutinműtét volt….

Milyen ez a vélemény?

lilith72

4 Értékelés

rettenetes

1/ 5

Folyamatos vérzéssel és jelentős vérveszteséggel kerültünk a sebészeti ügyeletre éjjel.Gyermekem 2 éves volt.Sokat kellett várnunk, mire előkerült egy nyugdíjas, tehetetlenkedő, mérgelődő idős orvos. Megpróbált lerázni minket, úgy éreztük, hogy alkalmatlankodunk.Láthatóan fogalma sem volt róla, hogy mit kellene csinálni és mi a probléma, abszolút nem állt a helyzet magaslatán.Óriási megrázkódtatást, ijedséget okozott, a barátságtalansága és a bizonytalansága mellett, amikor érzéstelenítés, fertőtlenítés és magyarázat nélkül akarta elégetni a vérző sebet.Nem engedtem, hanem saját felelősségre taxival hazamentünk.Még az orvos volt megsértődve.

Milyen ez a vélemény?

mike.timea61

2 Értékelés

Mészárszék

1/ 5

6 hónapos kislányom került be vesemedence gyulladással. Az tüneteket kezelték de az okokat nem derítették ki. (a Heim Pál-ban derült ki később milyen súlyos betegség áll a háttérben) Miután hazaengedtek, rá 2 héttel újra visszakerültünk. A nővérek éjjel, villanyfényben hangoskodva és minden empátia nélkül álltak hozzánk. Több éjszakát az ágy mellett ülve töltöttem. A szükséges beavatkozásokat durván és lelketlenül alkalmazták, pl. injekció beadása, vérvétel…stb. Volt hogy magam fogtam le a nővér kezét. A levett vérrel vizelettel engem küldtek el a számomra ismeretlen komplexumban egy másik épületbe található laborba. Éjjel a sötétben a jeges síkos járdákon. Soha nem szeretnék oda kerülni még egyszer…egy szürreális rémálomvolt. Egy orvos (aki azelőtt a Heim Pál orvosa volt) tanácsolta hogy saját felelősségre menjünk át azonnal a Heim Pál-ba.

Milyen ez a vélemény?

doraczegledi99

2 Értékelés

inkább hazamentünk

1/ 5

11 hónapos szoptatott gyerekkel voltunk bent. A gyerek egy ősrégi vaságyat kapott, én is kaptam ágyat, de külön szobában. Az anyaszoba valami télikertből lett kialakítva, 2 ágy volt benne, másnak nem is volt hely. Az ágyam mellett egy ablak volt befelé, ami a családi szobára nézett, függöny nem volt, az ablak másik oldalán egy háromtagú család. Azaz szoptatni csak úgy tudtam (volna), hogy a másik oldalon egy idegen férfi. Az egész szoba annyira koszos volt, hogy ami leesett a földre, azt már inkább kidobtuk. A WC-ben WC papír nincs, pelenkát és hasonlókat természetesen vinni kell, a gyereknek pépes ételt nem tudnak adni, tehát azt is vinni kell. Pár óra után hazamentünk saját felelősségre, mert úgy éreztem, hogy a kórházi szobában lévő kosz és bacik veszélyesebbek, mint ha hazamegyünk. Az orvosok és nővérek egyébként nagyrészt nagyon kedvesek voltak.

Milyen ez a vélemény?

belsotunde100

1 Értékelés

Szakmai profizmus kedvességgel megtöltve

5/ 5

Pillanatok alatt ellátták a kisfiamat. Alaposan kivizsgálták, a férjemet és engem is informáltak az osztályos orvosok. Mindenki nagyon kedves volt, partnerként kezeltek minket. Egyetlenegy negatívum volt, az a mosdó, és illemhely.

Milyen ez a vélemény?

beargod55

4 Értékelés

Emberséges, kedves orvosok, nővérkék

5/ 5

Eddig kétszer feküdtünk benn gyermekkel, egyszer feleségem, egyszer én. Mindkét alkalommal nagyon kedvesek voltak a nővérek és a doktorok / doktornők is. Sajnos a gyermeksebészethez, fül-orr gégészethez is volt szerencsék négy-ötször. Ott mindig gyorsan segítettek nekünk, biztos hozzáértésű doktorok. Ha a gyereket befektetik, lehet vele maradni, de ha már nem csecsemő, nem kapsz külön ágyat. Így vagy a gyerekkel alszol egy ágyon vagy ha az nem fér be, akkor marad a szék. Ez kényelmetlen, de sokkal jobb, mintha elküldenének. A kaja tipikus kórházi kaja (kevés és olyan dolgok, amiket magadtól nem nagyon ennél), de kellemes meglepetés volt, hogy viszonylag jó ízű.

Milyen ez a vélemény?

tirabimi7

1 Értékelés

Elégedettek voltunk.

4/ 5

Nagyon szimpatikus volt, hogy alapból minden esetben ott lehettem a gyermekem mellett, a szülőknek is jár ágy, sőt napi háromszori étkezés. A kötődő, igény szerinti, válaszkész babagondozásra furán néznek ( pl. együttalvás, igény szerinti szoptatás), de hagyják. Nagyon ügyesek és kedvesek a nővérek, és aranyosak a doktorok is. Tájékoztatás mindig történik, de kissé felszínes, sokat kell kérdezni. Szerdánként jönnek a bohócdoktorok, és meseolvasó is jár be. Sajnos alapvető az eszközhiány, de alapítványon keresztül lehet támogatást nyújtani.

Milyen ez a vélemény?

aniko20140186

1 Értékelés

Emberség és szakmai profizmus

5/ 5

Nagyon segítőkészek, kedvesek mindent elmagyaráznak. A Gyermeksebészeti és Traumatológiai Osztályon kitűnő orvosok és főorvosok segítenek a beteg gyerekeken. Az Osztályvezető főorvosnak és csapatának köszönhetjük a gyermekünk életét! Örökké hálásak leszünk nekik!

Milyen ez a vélemény?

febori56

1 Értékelés

Jó fej orvosok

5/ 5

Nagyon kedves orvoshoz kerültünk a fiam lábtörésével. Mindent elmagyarázott neki is. Plüss mókust kapott a kezelés végén.

Milyen ez a vélemény?

gyerekkelvagyok

63 Értékelés

gyerekbarát kórház

5/ 5

kiváló

Milyen ez a vélemény?

Mondd el a véleményed

Az értékelésed ehhez a kórházhoz

angry
crying
sleeping
smily
cool
Feltöltés

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Mutasd a látogatási időket
 • Hétfő09:00 - 21:00
 • Kedd09:00 - 21:00
 • Szerda09:00 - 21:00
 • Csütörtök09:00 - 21:00
 • Péntek09:00 - 21:00
 • Szombat09:00 - 21:00
 • Vasárnap09:00 - 21:00

További Információk

 • További telefonszámok:Gyermek-, koraszülött és csecsemőosztály:
  +36 1 458-4522,
  +36 1 458-4500/4298, 4304 -es mellék
  Gyermeksebészeti és Traumatológiai Osztály: +36 1 458-4525
Mutasd mindet
 • Gyermekgyógyászat:13-20
 • Gyermekintenzív:11-13 és 16-18
 • Gyermeksebészet:9-21